BEL: 040 255 24 00

Over ons

Bijna 30 jaar geleden richtte Henny en Anja Janssen het bedrijf J&S Bedrijfsdiensten op. Sinds 2010 heeft hun dochter Jolanda Janssen het bedrijf onder haar hoede en is zij samen met Marcel Verdonk verantwoordelijk voor meer dan 70 klanten. Henny en Anja waren harde werkers en hadden oog voor detail. Precies dat zijn de kernwaarden van vandaag. Want voor hét schoonmaakbedrijf in Eindhoven is gewoon schoon niet schoon genoeg!

Gemotiveerde en deskundige schoonmakers

Wij selecteren onze medewerkers dan ook met zorg: gemotiveerd en met de juiste mentaliteit. Representativiteit en deskundigheid zijn hierbij belangrijke eisen. Blijkbaar werpt dat zijn vruchten af, want wij zijn trots op de hoge graad van tevredenheid bij onze opdrachtgevers. We hechten veel waarde aan continuïteit en loyaliteit en daarom werken we met een vast team en vaste invalkrachten. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten en heeft u één centraal aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

OSB-Keurmerk

Sinds februari 2015 is J&S Bedrijfsdiensten in het bezit van het OSB-Keurmerk. Hiermee zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat wij: brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Het OSB-Keurmerk bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen. Lees meer

MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’

Het professioneel organiseren van schoonmaakwerkzaamheden is een intensieve activiteit. Vooral in de huidige schoonmaakmarkt met vaak erg lage marges, hoge kwaliteitseisen, veiligheid, milieu, arbo-regelgeving en goed ondernemerschap. Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, onze werknemers, onze leveranciers, het milieu, kortom richting alle betrokken partijen en factoren in onze omgeving. Niet alleen een verantwoorde en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding is voor ons van groot belang, maar ook onze zorg naar mens en milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal binnen het beleid van J&S Bedrijfsdiensten. Wij zijn altijd op zoek naar het juiste evenwicht tussen Welzijn (People), Milieu (Planet) en de Markt (Profit).