BEL: 040 255 24 00

Diensten

Als trots schoonmaakbedrijf in Brabant nemen wij ons werk heel serieus. Of het nu gaat om kantoren, industrie, recreatie, onderwijs of de zorgsector: bij ons kunt u terecht voor kwalitatief de beste schoonmaak prestaties. Maar vooral ook voor meer dan schoonmaak en schoonmaakonderhoud alleen. We zijn gespecialiseerd van glasbewassing tot tapijtreiniging, maar we zijn er ook voor de gevelreiniging of voor graffitiverwijdering.

We adviseren u verder graag over gebouwenbeheer en -inspectie, de toepassing en het onderhoud van materialen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Lees meer over inspectie en onderhoud.

Kozijnreiniging/conservering

Door de wisselende weersomstandigheden, UV stralen hebben gebouwen het zwaar te voorduren in ons land. Maar denk ook aan alle omgevingsvuil zoals uitlaatgassen en roet. De glans neemt hierbij af, de kozijnen worden dof, en de kleur verandert. J&S Bedrijfsdiensten biedt u de mogelijkheid om uw gevel voor een lange periode te beschermen tegen ongewenste verontreiniging. Op basis van een opname- en adviesrapport informeren wij u naar de mogelijkheden voor het onderhoud en behoud van uw vastgoed.
Vaste ondergronden zoals aluminium, kunststof, volkern en trespa onderdelen kunnen geconserveerd worden door traditionele wax of een permanente coating. Afhankelijk van de keuze voor de conserveringsmethode kunnen wij u een garantie aanbieden tot 10 jaar.

Voordelen van kozijnconservering
Het conserveren van uw kunststof kozijnen brengt een aantal voordelen met zich mee en is dan ook zeker een te raden.

• Het voorkomt hechting van organische vervuiling zoals algen en mos
• Het is water- en vuilafstotend
• Het verlengt de levensduur van het kozijn
• Het brengt de oorspronkelijke kleur en glans van het kozijn terug
• UV-Blokker
Deze voordelen worden bereikt indien de maatregelen op professionele wijze uitgevoerd worden. J&S Bedrijfsdiensten heeft al vele jaren ervaring in geveltechniek en kan zowel op het gebied van advies als bij de uitvoering U van dienst zijn.

U kunt ons inschakelen voor

Regulier schoonmaakwerk, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffitiverwijdering, glazen wassen, vloeronderhoud, impregneren, tuinonderhoud, gebouwbeheer en schilderwerken.

Waar kunt u ons vinden?

Als schoonmaakbedrijf in Eindhoven, schoonmaakbedrijf Helmond, schoonmaakbedrijf Veldhoven, schoonmaakbedrijf Best enzovoort. Hoewel de kern van onze schoonmaakwerkzaamheden zich rond Brainport Eindhoven concentreren, werken we eigenlijk door heel Brabant.