BEL: 040 255 24 00

Nieuwsarchief

Eindhovens schoonmaakbedrijf J&S Bedrijfsdiensten krijgt OSB-Keurmerk

Afgelopen 5 februari 2015 kreeg Jolanda Janssen van J&S Bedrijfsdiensten uit Eindhoven het OSB-Keurmerk deurbord uitgereikt uit handen van bedrijfsadviseur Ton Christianen. Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari 2013 geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

Welke voordelen biedt het keurmerk u als opdrachtgever?
Bij OSB-Keurmerk bedrijven zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze bedrijven brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken.

Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen.

Over Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
Bij OSB zijn 300 leden aangesloten die samen 70% van de markt realiseren. Zij zijn actief in schoonmaak van gebouwen, glazenwassen, gevelbehandeling, calamiteitenschoonmaak en reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. In de branche werken 150.000 mensen, waarvan 120.000 bij OSB-leden. Vanaf 1 januari 2013 moeten alle leden aan de verplichtingen van het OSB-Keurmerk voldoen. Hiermee tonen de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven aan dat zij vakkundig zijn, de administratie op orde hebben, hun belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken.

Dit bericht is ook verschenen op OSB.nl

Zelfverklaring 2019 – JS Bedrijfsdiensten BV

Meer weten? Bel of mail Jolanda via 040 255 24 00 of info@j-sbedrijfsdiensten.nl.