BEL: 040 255 24 00

Over ons

Schoonmaken kantoor

OSB Keurmerk Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Bijna 30 jaar geleden richtte Henny en Anja Janssen het bedrijf J&S Bedrijfsdiensten op. Sinds 2010 heeft hun dochter Jolanda Janssen het bedrijf onder haar hoede en is zij samen met Marcel Verdonk verantwoordelijk voor meer dan 70 klanten. Henny en Anja waren harde werkers en hadden oog voor detail. Precies dat zijn de kernwaarden van vandaag. Want voor hét schoonmaakbedrijf in Eindhoven is gewoon schoon niet schoon genoeg!

Gemotiveerde en deskundige schoonmakers

Wij selecteren onze medewerkers dan ook met zorg: gemotiveerd en met de juiste mentaliteit. Representativiteit en deskundigheid zijn hierbij belangrijke eisen. Blijkbaar werpt dat zijn vruchten af, want wij zijn trots op de hoge graad van tevredenheid bij onze opdrachtgevers. We hechten veel waarde aan continuïteit en loyaliteit en daarom werken we met een vast team en vaste invalkrachten. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten en heeft u één centraal aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

OSB-Keurmerk

Sinds februari 2015 is J&S Bedrijfsdiensten in het bezit van het OSB-Keurmerk. Hiermee zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat wij: brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Het OSB-Keurmerk bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen. Lees meer