BEL: 040 255 24 00

Diensten

Als trots schoonmaakbedrijf in Brabant nemen wij ons werk heel serieus. Of het nu gaat om kantoren, industrie, recreatie, onderwijs of de zorgsector: bij ons kunt u terecht voor kwalitatief de beste schoonmaak prestaties. Maar vooral ook voor meer dan schoonmaak en schoonmaakonderhoud alleen. We zijn gespecialiseerd van glasbewassing tot tapijtreiniging, maar we zijn er ook voor de gevelreiniging of voor graffitiverwijdering.

We adviseren u verder graag over gebouwenbeheer en -inspectie, de toepassing en het onderhoud van materialen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Lees meer over inspectie en onderhoud.

U kunt ons inschakelen voor

Regulier schoonmaakwerk, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffitiverwijdering, glazen wassen, vloeronderhoud, impregneren, kantinediensten, tuinonderhoud, gebouwbeheer en schilderwerken.

Waar kunt u ons vinden?

Als schoonmaakbedrijf in Eindhoven, schoonmaakbedrijf Helmond, schoonmaakbedrijf Veldhoven, schoonmaakbedrijf Best enzovoort. Hoewel de kern van onze schoonmaakwerkzaamheden zich rond Eindhoven concentreren, werken we eigenlijk door heel Brabant.